Barcelona utrpela druhú prehru v rade, keď nad jej sily bola tentokrát Almería. Katalánci prehrali 1:0. K stretnutiu sa vyjadrili aj Ter Stegen s De Jongom.

Nemecký brankár k zápasu uviedol, že pre Barcelonu je tento zápas viac, než len varovaním a ubezpečil, že v budúcnosti sa niečo také zo strany Blaugranas už nezopakuje: "Je to viac, než len varovanie. Mali sme si splniť svoju úlohu. Zostal v nás pocit, že sme mohli urobiť niečo viac. Musíme byť sebakritickí a zistiť, čo treba zlepšiť," povedal nemecký internacionál.

"Nepoľavili sme kvôli včerajšej remíze Realu, v skutočnosti je to práve naopak. Prehra je vždy bolestivá. Musíme sa upokojiť, nabiť baterky a pozerať sa dopredu," dodal štvrtý kapitán tímu.

Frenkie de Jong bol na druhej strane jedným z mála hráčov Barcelony, ktorý sa za svoj výkon proti Almeríi nemusia hanbiť. K prehre povedal: "Sme veľmi sklamaní. Mali sme šancu navýšiť náskok na 10 bodov. Almería bránila veľmi dobre, ale my sme mali hrať lepšie."

Na otázku, či mal na výkon Barcelony vplyv nadchádzajúci zápas proti Realu Madrid v Copa del Rey, Holanďan odvetil: "Nie. La Liga je dôležitá súťaž, každý jeden nadchádzajúci zápas je dôležitý. Veci nám jednoducho nevyšli. Musíme sa zlepšiť a pokračovať," uzavrel.

zdroj: BarçaTV
foto: sport.es

Diskusia

1 komentár
2023-02-27 07:17:58
4 hraci zo starej ery su dost nato, aby sa hral nahovno fotbal. viem, mame zranenych klucovych hracov, ale xaviho zasahy, ze nehra balde a araujo su obrovske chyby. nasadenie alonsa, ktory prehral kazdy suboj je opät xaviho vizitka. posledne 2 tyzdne spekuluje a stalo nas to postup a vcera aspon bod.