Problémy Blaugranas s kádrom sa naďalej prehlbujú. Lewandowski, Pedri a Dembélé sú pre zranenia mimo nomináciu na El Clásico a novinári Relevo teraz informujú o zdravotných problémoch Andreasa Christensena.  Účasť Dána v zápase na Bernabéu však nie je vylúčená.

Ako uvádzajú novinári Toni Juanmarti a Albert Roge, Andreas Christensen nie je stopercentne pripravený hrať, a preto nie je isté, či sa Dán vo štvrtok na Bernabéu objaví v základnej jedenástke. Christensen sa objavil na dnešnom tréningu, ale skončil už po 15 minútach. Obranca odišiel z trávnika, aby sa vyhol akémukoľvek riziku.

Podľa Relevo sa 26-ročný hráč po stretnutí s Almeríou sťažuje na bolesti v členku. Xavi by chcel, aby Andreas hral na Bernabéu od prvej minúty a k jeho situácii pristupuje opatrne. Rozhodnutie by malo padnúť vo štvrtok.

Podľa Relevo je hlavným kandidátom, ktorý môže nahradiť Christensena, Marcos Alonso, ktorý by v strede obrany zahral Julesom Koundém. Hrať by mohol aj Éric García, ale predpokladá sa, že bývalý hráč Chelsea by bol lepšou voľbou kvôli svojej výškovej prevahe, ktorá by sa mohla ukázať ako veľmi dôležitá v hre po štandardných situáciách v oboch pokutových územiach. Isté je zatiaľ to, že Ronald Araujo si opäť zahrá proti Viníciusovi na poste pravého obrancu.

zdroj: Relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-03-01 19:11:35
Mozno to nie je pravda, ale ak ano, tak uz len to nam chybalo...
Barco10 Premium
2023-03-01 20:43:05
Laporta by sa mal v lete vykaslat na prestupi a najst nejaku bosorku nech zrusi tu kliadbu lebo to nieje mozne minulu sezonu teraz skupinu v LM sa nam zranili dolezity hraci teraz ked sa potrebujeme chytit .... neskutocne