Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii pred El Clásicom v semifinále Kráľovského pohára priznal, že so svojimi zverencami analyzoval, čo sa tímu nepodarilo v poslednom vzájomnom zápase vo finále Španielskeho Superpohára. Talian sa vyjadril aj k prípadu Negreira.

Ako sa pripravujete na Clásico?

"Musíte mať osobnosť a odvahu čeliť takémuto zápasu. Ako vždy: je tu nadšenie hrať tento zápas. Do finále veľa nechýba. Je tam veľa vecí, ktoré si môžeme užiť a pokúsiť sa vydať zo seba to najlepšie. Netúžime po odvete za Superpohár, ale to preto, že sme blízko k titulu."

Vinidependencia

"Je to pozitívny aspekt. Vinícius je jeden z najlepších hráčov na svete, ktorý niekedy nakloní zápasy v náš prospech. Je úplne normálne, že sa na neho spoliehame."

Superpohár

"Všetko sme analyzovali. V Superpohári nám chýbalo nasadenie a sila. Boli tam aj individuálne chyby, ktoré sa už nebudú opakovať. Sme blízko k zisku dôležitého pohára a budeme bojovať. Nie je to rozhodujúci zápas, ale chceme si vypracovať náskok."

Vinícius proti Araujovi

"K Viníciusovi nemám čo špeciálne povedať. Nebudeme nič meniť. Je pravda, že Araujo je veľmi silný obranca, ale bude to veľmi zaujímavý duel. Dúfajme, že Vinícius ho vyhrá."

Tchouaméni

"Aurélienovi sa darí dobre, zotavuje sa a môže hrať od začiatku. Camavinga si počína veľmi dobre. Mať dvoch hráčov na tejto úrovni nám dáva niečo navyše."

Prvé El Clásico po vypuknutí aféry Negreira

"Ako som povedal, v súčasnosti vo futbale neexistuje korupcia. Neviem, kto bude rozhodovať, ale viem, že sa zajtra pokúsia vydať zo seba to najlepšie."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-03-01 19:58:12
Neexistuje korupcia, ale existuje sympatia rozhodcov k Reálu Madrid
2023-03-02 07:44:11
nielen vo futbale, ale nikde na svete. co je to vlastne korupcia? carlo, potrebujes sa takto zhovadit?