Podľa novinárky Marty Ramon z rádia RAC1 sa Andreas Christensen ešte úplne nezotavil z zo zranenia ľavého členka a nebude môcť hrať proti Realu Madrid od prvej minúty.

Andreas Christensen ukončil včerajší tréning už po 15 minútach, pretože pocítil bolesť v členku. Médiá informovali, že Dán bol nakopnutý do členka a jeho účasť v dnešnom zápase proti Realu Madrid v Kráľovskom pohári je otázny. Samotný hráč však vraj ubezpečil, že je pripravený hrať. Konečné rozhodnutie malo padnúť dnes a mnohé nasvedčuje tomu, že 26-ročný Christensen bude sedieť na lavičke náhradníkov, hoci okolo poludnia José Álvarez z Chiringuito informoval, že sa objaví v základnej zostave.

Otázkou teda zostáva, kto nahradí Christensena v základnej jedenástke. Prvou, prirodzenejšou možnosťou je vsadiť na Marcosa Alonsa alebo Erica Garcíu. Španielske médiá sa nezhodli na tom, ktorý zo Španielov má väčšiu šancu nastúpiť. Druhou možnosťou je stopérske duo v zložení Koundé a Araujo. To by však znamenalo ďalšie preskupenie: Sergi Roberto by hral ako pravý obranca, čím by v strede poľa pravdepodobne dostal šancu Franck Kessíe, alebo Alejandro Balde, ktorý by mal viac šancí v súbojoch s Viníciusom.

zdroj: RAC1
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-03-02 16:25:53
Já bych dal alba araujo kounde balde
2023-03-02 16:34:16
Ende