Ronald Araujo opäť zastavil Viníciusa v zápase proti Realu Madrid a bol jedným z hrdinov prvého semifinále Kráľovského pohára. Uruguajčan bol spokojný s defenzívnou prácou tímu, ktorá bola kľúčom k víťazstvu.

"Z víťazstva mám veľkú radosť. Po dvoch prehrách bolo dôležité dnes vyhrať. Myslím si, že sme odohrali skvelý zápas a som veľmi spokojný. V obrane sme si počínali veľmi dobre. Presne to si tento zápas vyžadoval a je pravda, že radi držíme loptu, ale dnes to tak nebolo. Najdôležitejšie je, že sme dobre bránili. Vždy som zdôrazňoval, že to je niečo, čo musíme oproti minulej sezóne zlepšiť. Je vidieť, že mužstvo pracuje v defenzíve dobre, dokážeme udržať výsledok a získať dôležité víťazstvo."

"Tím, ako som už povedal minule, je jednotný. Utrpeli sme dve prehry, ale mužstvo si počína dobre na mentálnej úrovni. Vedeli sme, aké dôležité je dnes dosiahnuť dobrý výsledok, dosiahli sme víťazstvo a čaká nás odveta doma. Všeobecne máme často loptu, ale vidno aj to, že mužstvo dobre pracuje a dokážeme aj trpieť, hráme veľmi blízko pri sebe a dobre bránime. Dnes ste mohli vidieť tieto plody a to ma veľmi teší."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-03-03 20:22:13
Už to vyzerá tak,že Araujo/ak pár rôčkov vydrží/ bude patriť k našej svetovej dvojici Puyol,Pique....