Zverenci Xaviho Hernándeza dnes na Camp Nou porazili Valenciu najtesnejším gólovým rozdielom, no výkon opäť nebol úplne dobrý. Čo nám stretnutie proti Los Che prinieslo?

Najlepšie: Veľmi dôležité 3 body

Barcelona mala od prvej minúty veľkú prevahu a po góle Raphinhu pokojne kontrolovala stretnutie prvých 30 minút. Potom však postupne prenechali iniciatívu súperovi a po červenej karte pre Ronalda Arauja sa museli sústrediť na defenzívu. Valencia útočila, ale nevedela si poradiť s dobre zohratou obranou hostí. O víťazstve opäť rozhodla najmä dobrá defenzíva, hoci tentoraz sa nezaobišla bez chýb. Našťastie ani to však nezabránilo tomu, aby si mužstvo odnieslo dôležité tri body.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Najhoršie: Chyby, ktoré vyšli draho

Domáci dnes svojou hrou rozhodne nenadchli, no v druhom polčase viedli a Ferran Torres mal zvýšiť náskok na 2:0 po tom, čo rozhodca nariadil jedenástku pre Barcelonu. Španiel však minul a potom jednoduchá chyba Koundého prinútila Arauja k faulu, za ktorý ho rozhodca vylúčil z ihriska. Dve jednoduché chyby úplne zmenili situáciu na ihrisku a prinútili tím tvrdo pracovať a sústrediť sa na defenzívu. Nakoniec ešte prišlo kontroverzné rozhodnutie rozhodcu, ktorý po zákroku Francka Kessieho neodpískal pokutový kop pre Valenciu. Ak by zasiahol VAR, bolo by to dokonalé zhrnutie prístupu tímu počas celého zápasu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-03-05 18:37:48
Bezduchy, nezazivny, chaoticky vykon bez emocie, snahy, kumstu a radosti. Otrasne nieco. Cakam na kolko zapasov daju arauchovi stopku. Ak bude stat proti realu je to kundeho hviezdny moment v barcelone
Marian Premium
2023-03-05 19:26:03
Ferran začína byť pre nás veľký problém.Zahodíť penaltu a 2x prihrať Stegenovi a stopérovi dozadu, keď sú pri nich súperi, to je rozum.