Joan Laporta a jeho vedenia dnes oslavujú druhé výročie víťazstva v prezidentských voľbách FC Barcelona. V rozhovore so šéfredaktorom Mundo Deportivo Santi Nollom v Circulo Ecuestre prezident klubu analyzoval najnovšie udalosti súvisiace s Blaugranas. Priznal, že už uvažuje o predĺžení zmluvy s Xavim, krátko sa zmienil o prípade Negreira a obvinil La Ligu zo snahy kontrolovať klub. Priznal tiež, o čom diskutoval s otcom Lea Messiho.

Šance na trofej

"V tejto sezóne sa nám celkom darí. Xavi odvádza skvelú prácu, hrá o všetko. My, ako vedenie, sme odviedli kus práce, aby sme mužstvo posilnili slávnymi pákami. Máme 9-bodový náskok a tento odstup si chceme udržať až do domáceho zápasu s Realom, ktorý nás ešte viac nasmeruje k zisku titulu. Prioritou je vyhrať La Ligu, je to tak od začiatku sezóny. K tomu už pribudol španielsky Superpohár, ktorý má svoju hodnotu. Teraz nás v Kráľovskom pohári čaká odveta a dúfam, že sa nám podarí postúpiť do finále.

Predĺženie zmluvy s Xavim

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

4 komentáre
2023-03-07 19:56:18
Poznáme ako to je keď niekto povie nikdy ... 🤦‍♂️
2023-03-07 22:09:17
Ja by som velmi chcel vediet, ake su priblizne sance na to, ze sa potvrdi ze sme platili rozhodcovi? A ak sa to potvrdi co sa stane potom (ake priblizne tresty nam daju)? Ak je tu niekto, kto sa do toho viacej vyzna a ma objektivny nazor (pretoze sa tu hadaju stale strany: 1. ze to bude v pohode a nas to moc nezasiahne a 2. ze je vsetko zle a ze nam zoberu tituly,...) tak mi to prosim vysvetlite, pretoze sa v tom stracam kedze kazdy hovori nieco ine a tejto oblasti sa moc nevenujem.