Barcelonu dnes večer čaká náročná bitka na San Mamés. Zverenci Xaviho Hernándeza sa môžu výrazným spôsobom priblížiť k vytúženému triumfu v La Lige, ak v Bilbau zvíťazia.

Akú základnú jedenástku si na dnes pripraví tréner FC Barcelona? Xavi bude môcť v dnešnom zápase konečne využiť Roberta Lewandowskeho, ktorý pravdepodobne nastúpi od prvej minúty. Popri Poliakovi uvidíme Raphinhu a Gaviho, takže Barcelona bude verná rozostaveniu so štyrmi záložníkmi. V strede poľa tradične uvidíme dvojicu Busquets-De Jong, ku ktorej sa pridá Franck Kessie. V obrane kvôli absencii Arauja, suspendovaného za červenú kartu, uvidíme Marcosa Alosna, ktorý zaujme miesto Christensena. Dán sa presunie na post pravého stopéra, zatiaľ čo Jules Koundé a Jordi Alba budú hrať na krajoch obrany.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Marca

Athletic: Agirrezabala; De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri; Dani García, Zarraga, Vesga; Nico Williams, Iñaki Williams, Berenguer.

Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Christensen, Marcos Alonso y Alba; Busquets, Frenkie de Jong y Sergi Roberto; Raphinha, Lewandowski a Gavi.

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es mundodeportivo.es marca.com as.com
foto: sport.es mundodeportivo.es as.com

Diskusia

1 komentár
2023-03-12 13:59:48
Ak tam bude Alonso Alba Busquets Roberto,tak to ani pozerať netreba...bude to prehra...bratov Williamsovcov neubránia