Hráč Athletic Clubu Óscar de Marcos sa vyjadril k prehre svojho tímu proti Barcelone. Podľa jeho názoru si Baskovia v tomto stretnutí zaslúžili aspoň remízu.

Si po tomto zápase nahnevaný, však?

"Áno, je to logické. V súčasnosti je ťažké oslavovať akýkoľvek gól. Bola to akcia, ktorá je sporná. Nevidel som to. Hovorí sa, že to vyzeralo, že to bolo rameno, že sú tam pochybnosti. Pri všetkej práci, ktorú sme odviedli, to mohla byť veľmi cenná remíza, proti takému súperovi... Vždy to bolí, pretože sme tvrdo pracovali, mužstvo hralo veľmi dobre. Je to bolestivé."

Myslíš si, že to bola spravodlivá prehra?

"Nemyslím si to, samozrejme, že nie. Myslím si, že sme mali príležitosti minimálne na remízu. Po góle sme mali situácie Nica a Juriho, 3 šance v jednej akcii. Myslím si, že sme si zaslúžili viac. Podľa počtu príležitostí, ktoré sme mali, je to bolestivé. Je to ťažké."

Škoda toho inkasovaného gólu pred prestávkou, však?

"Vieme, že góly pred koncom prvého polčasu bolia. Myslím si, že mužstvo na to zareagovalo dobre. Vedeli sme, že musíme byť v hre až do konca a to sa nám podarilo. V posledných minútach sme boli v ich pokutovom území a mali sme šance na vyrovnanie."

zdroj: DAZN
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-03-13 07:29:50
Vo futbale nerozhoduje zasluha. Tentokrat sme mali my pre zmenu stastie. Mohla sa zrodit remiza, no mame 3 cenne body. 👍