Robert Lewandowski sa vrátil do hry na San Mamés, ale Pedri a Ousmane Dembélé, ktorí sú v poslednej fáze rehabilitácie, ešte chýbali. Záložník by však mal byť pripravený na nadchádzajúce ligové El Clásico. Informuje katalánsky denník Mundo Deportivo.

To, či sa Ousmane Dembélé stihne zotaviť do El Clásica, bude do poslednej chvíle otázne, ale podľa Mundo Deportivo je veľmi nepravdepodobné, aby Francúz bol pripravený na ligový súboj s Los Blancos. Lekári Barcelony nechcú riskovať a doktor Pruna hodnotí Dembélého rekonvalescenciu deň po dni.

Ako povedal Xavi pred súbojom s Athletic, záleží aj na tom, ako sa budú obaja hráči cítiť: "Pedri a Dembélé pracujú s lekármi zodpovednými za rehabilitáciu, ale bude záležať na tom, ako sa budú cítiť. Uvidíme, ako sa budú cítiť pred ďalšími stretnutiami," povedal tréner Barcelony na tlačovej konferencii.

Trénerský a lekársky štáb zdôrazňujú, že chcú byť opatrní a nemajú v úmysle tlačiť na žiadneho zraneného hráča v tejto kľúčovej fáze sezóny. Opätovné zranenie by mohlo mať za následok, že hráč si už nezahrá do konca ročníka.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
8JK8 Premium
2023-03-13 09:41:20
Dobre že včera nehral tí blázni z Bilbaa by si ňom zgustli...
2023-03-13 11:13:22
mladý wiliams nam v posledných minútach zachránil zápas 😆