Téma Messiho budúcnosti na klubovej úrovni neutícha. Médiá každých pár dní prinášajú nové a nové informácie o tom, kde bude Argentínec v budúcej sezóne pôsobiť. Prv to malo byť v PSG, potom už nie, a teraz novinári opäť píšu o tom, že Messi zostane v Parku Princov.

Messi, ktorý momentálne pôsobí v Paríži Saint-Germain, zatiaľ o svojej budúcnosti mlčí, keďže jeho súčasná zmluva v Parc des Princes vyprší na konci sezóny. Relevo v každom prípade informuje, že argentínsky útočník s najväčšou pravdepodobnosťou predĺži zmluvu v PSG. Zdá sa, že Leo chce pokračovať v hre na najvyššej úrovni, najmä po tom, čo doviedol Argentínu k úspechu na Majstrovstvách sveta.

Hoci Messi má možnosť prijať lukratívnu zmluvu od niektorého zo saudskoarabských klubov a vydať sa po stopách Cristiana Ronalda, hráč stále cíti, že má na to, aby pôsobil na najvyššej úrovni ešte aspoň rok. Z tohto dôvodu podľa všetkého zostane v Paris Saint-Germain. Vhodnou alternatívou je aj katalánska Barcelona, ale šance na návrat Messiho do metropoly Katalánska sú prakticky nulové kvôli zlej finančnej situácii na Camp Nou.

Navyše, po fiasku v roku 2021 nie je tajomstvom, že Messi nemá dobré vzťahy s vedením Barcelony, najmä s Joanom Laportom. Hoci sa prezident Barcelony snažil zmierniť napätie, Messi a jeho rodina nemajú najvyšších predstaviteľov Barcelony v obľube. Okrem toho, ak sa Barcelona nezbaví niektorých svojich hviezdnych hráčov vrátane Frenkieho de Jonga, ktorý je spájaný s Chelsea či Manchestrom United, nebude mať priestor na Messiho registráciu. Ale vzhľadom na to, ako sa súčasný tím pod vedením Xaviho rozvíja, je nepravdepodobné, že by klub v lete zbytočne riskoval, aby Messiho stiahol naspäť do prvého tímu.

zdroj: Relevo
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2023-03-16 09:24:34
Ehm...a čo sme sa z tohto článku dozvedeli 🤔🤔🤔
2023-03-16 10:59:04
šance 60% na navrat od Romera nic? Jsem presvedcenej ze ten typek si ty zpravy proste vymysli