Už v nedeľu sa FC Barcelona predstaví na domácom trávniku proti Realu Madrid v ďalšom tohtosezónnom El Clásicu. Pred zápasom odvysielajú Eleven Sports a Canal+ rozhovory s Robertom Lewandowskim, ktorých fragmenty sme mohli počuť už dnes.

[Eleven Sports] V akej forme je Robert Lewandowski z jeho pohľadu?

"V akej som forme? V takej forme, že by som mohol byť v lepšej (smiech). Viem, že posledných pár týždňov nebolo pre mňa jednoduchých z mnohých rôznych dôvodov, ale taký je futbal. Niekedy takéto momenty prídu, najmä preto, že aj ako klub, ako tím prechádzame týmto procesom."

"Nie všetko išlo tak, ako sme chceli, ale náš cieľ, ktorý máme, za ktorým ideme, je dôležitejší. Na prvom mieste je dobro klubu. Pred príchodom do Barcelony som v prvom roku vedel, že nebudem môcť myslieť na všetky tie rekordy, ktoré som chcel prekonať, ale samozrejme, že to budem chcieť čo najviac ohnúť, aby som bol čo najbližšie a strelil ešte viac gólov."

Vyjadrenie pre Canal+

"S mojimi skúsenosťami, s mojím vekom, je to trochu akoby všetko už ľahšie zvládnuteľné, ale tiež si myslím, že vždy, keď nastupujem na Camp Nou, budem úprimný, je to niečo špeciálne a niečo veľké, a takýto zápas, proti takémuto súperovi, to sú momenty, pre ktoré ste tiež tvrdo pracovali. Stojí za to tvrdo trénovať, byť tam, zažiť takéto momenty."

zdroj: Twitter/ElevenSports
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-03-16 18:20:02
Každý hráč,který přijde do Barcelony hraje na začátku velmi dobře.A pak vždycky přijde totální utllum a zmar.Cim to muze být? Lewa po fantastickým zacatku ted nedokáže nic ,nedá gol ,neprihraje,nezpracuje mic ,nepodrzi ho ,naopak se od nej odráži ,jako kdyby byl začátečník.....Asi tady budou na hráče spatne návyky,na které si postupně každy zvykne,jako treba hlavně nezkazit ,neztratit mic ,dostanuli nahravku ,chvilku mic podrzim a pak ho dam na jistotu zpet ,hlavně nesmim moc behat .Nebo zkusim par nabehu bez mice,ale stejne nedostanu nahravku ,tak uz nabíhat nebudu .....