V nedeľu nás čaká ďalší súboj medzi FC Barcelona a Realom Madrid v tejto sezóne. Barcelona je aktuálne na prvom mieste v lige s 9-bodovým náskokom pred druhým Realom Madrid, ktorý musí na Camp Nou zvíťaziť, ak ešte chce pomýšľať na celkový triumf v Primera Division. Ktorých hráčov budú môcť Xavi a Carlo Ancelotti využiť?

FC Barcelona

V nedeľňajšom zápase sa Xavi bude musieť rozhodnúť, kto nahradí stále zraneného Ousmane Dembélého na pravom krídle. Francúz, ktorý sa stále zotavuje, by sa mohol v najbližších dňoch vrátiť do tréningov s tímom, hoci kluboví lekári nechcú jeho návrat uponáhľať a čakajú, ako sa bude cítiť na dennej báze.

Do barcelonského tímu sa však vrátil Pedri, ktorý bude môcť hrať až teraz po zranení, ktoré utrpel v prvom zápase Európskej ligy proti Manchestru United. Barcelona sa musela bez mladého záložníka zaobísť 6 zápasov a jeho návrat do hry by mohol byť kľúčový v boji o ligový titul.

Alex Pintanel, novinár rádia Marca, na svojom Twitteri informoval, že ak všetko pôjde dobre, Pedri pravdepodobne nastúpi od prvej minúty v nedeľňajšom zápase.

Real Madrid

Real Madrid pricestuje na Camp Nou v dobrej nálade po vyradení Liverpoolu a postupe do štvrťfinále Ligy Majstrov. V odvetnom zápase na Estadio Santiago Bernabéu vyhral Real Madrid 1:0 po góle Karima Benzemu, ktorý v stredajšom zápase utrpel zranenie a v 82. minúte opustil ihrisko. Francúzsky útočník však po zápase uviedol, že bol zasiahnutý do holennej kosti a bude pripravený na zápas proti Barcelone.

Carlo Ancelotti nebude môcť využiť Davida Alabu, ktorý sa po zranení, pre ktoré nemohol v posledných týždňoch hrať, vráti do tréningového procesu s tímom až koncom marca.

zdroj: sport.es twitter
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.