Ousmane Dembélé je pre zranenie mimo hru niekoľko týždňov a v nedeľňajšom ligovom zápase proti Realu Madrid nenastúpi. Barcelona však dúfala, že Francúz sa vráti na odvetný zápas semifinále Kráľovského pohára. To sa však možno nestane.

Pred niekoľkými dňami si Dembélé v menšej miere obnovil zranenie a jeho účasť v pohárovom El Clásicu s dátumom konania 5. apríla je otázna. Podľa Catalunya Radio sa svaly v prípade Dembélého zotavujú veľmi pomaly, čo spôsobuje určité komplikácie. Blížiaca sa reprezentačná prestávka bude kľúčová pri rozhodovaní o tom, či sa krídelník vráti do hry.

Koncom januára médiá informovali, že Ousmane Dembélé si pravdepodobne nezahrá skôr ako v polovici marca, pričom kluboví lekári stanovili termín návratu barcelonského krídelníka do hry práve na toto obdobie. Teraz, v polovici marca, médiá uvádzajú, že Francúz sa vráti na trávniky najskôr 5. apríla, ale pravdepodobnejší je neskorší návrat.

zdroj: Catalunya Radio
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-03-16 20:56:42
po tomto už vidím ako bude zas hrať na úrovni fatiho v tej forme akú má teraz
2023-03-16 22:02:52
Dovolenka v Anglicku na ten jeden zápas čo sa išiel pozrieť asi očividne neprospela. To, že má hráč zranenie za mňa neznamená, že má voľno a môže si cestovať po svete. Neviem, či mu môže klub v takých veciach trochu prikázať nejako zostať v klube a liečiť zranenie, ale aj tak sakra už som si myslel, že Dembele v takom dospel a vie zhodnotiť čo je dôležité v danej chvíli.