Podľa správ španielskych médií nemal Pedri počas dnešného tréningu dobré pocity. Javier Miguel z madridského denníka AS dokonca uvádza, že účasť stredopoliara v súboji s Realom Madrid je vylúčená!

Katalánsky denník Mundo Deportivo, ktorý ako prvý informoval o negatívnych správach týkajúcich sa zdravotného stavu hráča, spresnil, že Pedriho účasť v Clásicu nie je istá, ale novinár madridského denníka sa vyjadril jasnejšie. A treba dodať, že Miguel má pomerne blízko k barcelonskej šatni a dobre sa orientuje v zdravotných otázkach týkajúcich sa hráčov prvého tímu. Katalánsky denník vysvetľuje, že Pedri nedokončil dnešný tréning kvôli zlému pocitu, hoci bol blízko k tomu, aby mohol hrať. Podľa Mundo Deportivo nechce štáb riskovať v súvislosti so zápasom proti Realu, takže 20-ročný hráč v tomto zápase pravdepodobne hrať nebude, ale lekári ešte posúdia hráčov zdravotný stav.

Miguel tiež informuje, že Pedri vynechá aj marcovú reprezentačnú prestávku, hoci dnes bola zverejnená nominácia Španielska, v ktorej figuruje. Bude tak mať dva týždne na to, aby sa plne zotavil pred ďalším súbojom s Elche (1. apríla). Podobný cieľ bude mať aj Ousmane Dembélé, ktorého návrat na ihrisko sa predĺži o 2-3 týždne.

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-03-17 14:28:23
Dúfam, že to je len nejaký taktický ťah.
2023-03-17 14:34:54
Nechám repre trénerov ako môžu volať hráčov hneď po zranení, keď nestihol odohrať ani minútu. Normálne by som to zakázal.