FC Barcelona pred zápasom s Realom Madrid zverejnila na svojich komunikačných kanáloch vyhlásenie Joana Laportu, v ktorom vyzýva fanúšikov, aby prišli na štadión. Prezident opäť priznal, že proti Barcelone prebieha kampaň, ktorá destabilizuje klub, a oznámil, že vysvetlí, prečo sa to deje a kto za tým stojí.

"Dobrý deň, culés. V nedeľu nás čaká skvelý zápas. Príďte podporiť mužstvo viac ako kedykoľvek predtým, pretože máme skvelú príležitosť priblížiť sa k nášmu veľkému cieľu pre túto sezónu, ktorým je vyhrať ligu."

"Kampaň, kvôli ktorej trpíme, nie je náhodná, to všetci viete. Jej cieľom je v krátkodobom horizonte destabilizovať tím a v strednodobom horizonte kontrolovať Barcelonu, získať ju pre seba. Budem mať čas vysvetliť vám, kto, prečo a ako túto kampaň organizuje. Nepochybujte o tom, že nás budeme brániť. A nebudeme nás len brániť, budeme aj útočiť."

"Teraz chcem, aby sme sa sústredili na podporu tímu túto nedeľu, pretože, ako som vám povedal, ich prvým cieľom je destabilizovať tím. Musíme sa sústrediť na podporu našich hráčov a trénerov, aby sme vyhrali zápas. Myslím si, že sa nemôžeme sústrediť na iné aspekty, ktoré môžu rozptyľovať našich hráčov. Musíme sa koncentrovať na zápas, aby sme ho vyhrali, to je kľúčové. Preto culés túto nedeľu prídu podporiť tím viac ako kedykoľvek predtým. Fandime Barcelone, pretože ju milujeme. Visca el Barça!"

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.