Po zápase s Realom sa k víťazstvu Barcelony vyjadril aj Športový riaditeľ Blaugranas Jordi Cruyff. Holanďan upozorňuje, že La Liga ešte nie je vyhratá.

"V jednom momente po milimetrovom ofsajde skórovali na 1:2, takže preto za stavu 2:1 to bola obrovská radosť, za pár minút sme sa dostali zo 6-bodového na 12-bodový náskok. To je to čaro futbalu."

"Bol to dôsledok dobrej práce trénera, štábu, tímu, všetkých, ktorí boli jednotní. 12-bodový náskok je veľmi dôležitý, pretože tieto dva týždne prestávky nám dobre poslúžia na vydýchnutie a načerpanie sviežosti, ale La Ligu nemožno považovať za vyhratú. Vo futbale sa môže stať čokoľvek, videli sme to aj v tomto zápase. Všetci profesionáli vedia, že ešte nie je koniec."

"Jednou z najkrajších vecí na tejto sezóne je vidieť fanúšikov, ktorí sú tak veľmi oddaní tímu. Pomáhajú ako nikdy predtým, doma aj na výjazde."

"Gól Sergiho Roberta bol kľúčový, tesne pred prestávkou bolo 1:1, pretože Real je špecialista na protiútoky. Dôležité je aj to, že máme široký káder a hráčov s rôznymi profilmi."

"Najdôležitejšie je dobre dokončiť sezónu, ako to rozumne povedal tréner. Rokujeme a budeme rokovať [s Xavim o predĺžení zmluvy; pozn. red.], pretože nikto si nemôže myslieť, že nie, sme nadšení z jeho práce."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.