Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii po El Clásicu všetkých vrátane Xaviho ohromil tvrdením, že mal pochybnosti o ofsajde Marca Asensia pri jeho anulovanom góle. Talian však priznal, že Barcelona má v lige lepšiu kontinuitu, ale jeho tím sa nemieni vzdať.

Strata 12 bodov

"Mali väčšiu kontinuitu ako my."

Zmeny

"Teraz máme väčšiu stratu ako pred týmto zápasom a je to ešte ťažšie. Nemyslím si, že sa zmenila zostava, myslím si, že sa zmenili len individuálne vlastnosti. Nacho mal žltú kartu a nastúpil Mendy. Rodryga som postavil miesto Kroosa, aby sme mali viac možností v útoku. Takisto som zmenil troch stredopoliarov, aby som do hry vniesol energiu. Nič nové. Zmeny priniesli oživenie. Zápas sa dal vyhrať."

Momentum vďaka striedaniam

"Po prvom polčase, ktorý bol veľmi dobrý, sa zdalo, že je absurdné striedať. Po 70 minútach som chcel získať väčší impulz."

Atmosféra v šatni

"Sme smutní a zranení.... Ale sme hrdí na zápas, ktorý sme odohrali. Ak budeme hrať také zápasy ako tento, určite na konci sezóny niečo vyhráme."

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Ofsajd

"Odohrali sme kompletný zápas od prvej do poslednej minúty. Nevyhrali sme ho, pretože... došlo k ofsajdu, o ktorom máme stále pochybnosti. Do Madridu ideme s pochybnosťami (...) Na Majstrovstvách sveta bolo jasné, keď bol ofsajd, ale dnes mi zostala táto pochybnosť - bol to ofsajd? Neviem. Ofsajdy s "poloautomatom" sa zdali byť úplne jasné. Zápas je stratený."

Tretia prehra proti Barcelone v rade

"Po zápase o Superpohár sme mali pochybnosti, ale dnes po takomto zápase už pochybnosti mať nemôžeme. Je to komplikovaný terén a súper, ale zvládli sme to dobre. Nezaslúžili sme si prehrať."

Vinícius

"Vzhľadom na kvalitu Ronalda Arauja si myslím, že Vinícius si dnes počínal dobre. Vyhral veľa súbojov."

zdroj: marca.com
foto: twitter/real madrid

Diskusia

12 komentáre
2023-03-20 09:19:28
Bla bla blaaaa a bla 😀
2023-03-20 09:31:41
Tak vam treba namysleni madridisti aj s vasim odutym Perezom :D ...VAR to uznal, bol ofsajd, tak co trepe.....