"Zostáva otázka neuznaného gólu. Boli sme presvedčení, že zápas bol vyhraný," povedal sklamaný Carlo Ancelotti v súvislosti s anulovaným gólom Marca Asensia počas El Clásica na Camp Nou, ktorý Los Blancos prehrali 1:2.

Tréner Realu Madrid sa po zápase veľmi otvorene vyjadril k viacerým veciam a ako sa ukázalo, zatiaľ čo Barcelona si slová Taliana neberie veľmi osobne, od Realu Madrid v tejto súvislosti očakáva ďalšie útoky, informuje Relevo.

Relevo tvrdí, že na Camp Nou sú toho názoru, že pre Ancelottiho je veľmi ťažké stráviť poslednú prehru v El Clásicu. Pre Madridčanov to nie je len ďalšia prehra, keďže prišla proti ich večným rivalom a tento výprask viac-menej uzavrel diskusie o tom, kto získa titul v La Lige v tejto sezóne. Pokiaľ ide o Xaviho, ten zostal prekvapený, prečo Ancelotti vôbec povedal vyššie uvedené. "Jasný ofsajd. Som prekvapený, že Ancelotti povedal to, čo povedal, pretože o tom sa nedá diskutovať," povedal tréner Blaugranas.

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Keďže oslavy druhého víťazstva nad Realom Madrid v priebehu 17 dní pokračujú, vo vedení Barcelony rastie pocit presvedčenia, že čokoľvek Ancelotti na tlačovej besede povedal, nebolo nič iné ako zúfalý pokus začať odštartovať kampaň pred semifinálovou odvetou Copa del Rey.

Aj keď sa zdá, že tieto slová nie sú ničím ako trpkou reakciou po prehre, v Barcelone majú pocit, že tieto reči môžu vyvolať tlak na rozhodcov a môžu podnietiť debaty o VAR pred ďalším El Clasicom, ktoré sa uskutoční budúci mesiac v Copa del Rey. Kvôli tomu všetkému táto odveta na Camp Nou nebude len tak hocijaký zápas. Očakávajú sa ostré osobné súboje, najmä po tom, ako dopadol nedeľňajší zápas, do ktorého boli zapojení Dani Carvajal, Dani Ceballos, Arnau Tenas a Gavi.

V šatni Barcelony panuje presvedčenie, že odteraz až do termínu druhého zápasu bude prebiehať mediálna kampaň, počas ktorej sa madridský tím pokúsi ovplyvniť rozhodcov a ich rozhodnutia. V súčasnosti má Barcelona jednu trofej vo vrecku a je na najlepšej ceste vyhrať ligu. Na druhej strane Madridčania sú odkázaní len na Ligu Majstrov a Copa del Rey. Preto sa v najbližších dňoch určite dostanú do popredia mediálne hry.

zdroj: Relevo
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2023-03-20 15:38:04
Dokud nad námi Real vyhraval v lize, tak byl klid a prezidenti byli nejlepší kamarádi :D
2023-03-20 15:47:08
Počas celej sezóny rozhodcovia pískajú fér. A preto verím že to bude aj nadalej a Var tomu napomaha. Ako vravi Xavi zapas rozhodujú góly a nie rozhodcovia. Tak ked budeme vyhrávať 3:0 a viac je jedno čo bude kto hovoriť alebo pískať. A raz to pride.