Nové informácie týkajúce sa Iñiga Martíneza dnes predstavil Gerard Romero. Stopér je čoraz bližšie k príchodu do Barcelony, ale všetko bude závisieť od finančnej situácie klubu.

Novinár Jijantes FC informoval, že Martínezova manželka bola dnes v Barcelone a okolí, kde si hľadala domov. Je to pomerne významná správa vzhľadom na to, že podľa Romera má futbalista už uzavretú dohodu o tom, že po skončení zmluvy v Bilbau prestúpi na Camp Nou. Martínez sa pripojí ku Kataláncom zadarmo, ak to umožní finančné fair play. V tejto súvislosti novinár zdôrazňuje, že operácia sa uskutoční, ak 31-ročný hráč trpezlivo počká, kým Barcelona vyrieši svoje problémy. Zatiaľ však Martínez zostáva opatrný, keďže v jeho okolí panujú určité obavy zo situácie v klube. Hráč má v úmysle počkať niekoľko týždňov, ale treba pripomenúť, že má na stole ponuku z Atlética.

Vyššie uvedené správy sú v súlade s informáciami, ktoré poskytlo Relevo, ktoré nedávno informovalo, že Martínez je blízko k dohode s Barcelonou. Vyzerá to tak, že všetko teraz závisí od toho, či sa Barcelone podarí zlepšiť svoju finančnú situáciu, ako aj od hráčovej trpezlivosti.

zdroj: Gerard Romero
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2023-03-21 19:11:57
POdla mna zbytocny prestup. Ale ok.
Radsej by som videl zapracovanie Chadiho. Ale po tomto prestupe je jasne,. ze Eric konci
kluc Premium
2023-03-21 19:22:04
Na čo nechápem...ako Xavi by mohol mat gule zapracovať aspoň toho Riada z B-cka, ved nemá čo stratiť v niektorých zápasoch...