Relevo a Catalunya Radio zhodne uvádzajú, že Pedriho zranenie je vážnejšie, ako sa očakávalo. Zdá sa, že záložník bude pauzovať ďalšie tri až štyri týždne, čím je isté, že vynechá nadchádzajúce El Clásico v odvete semifinále Kráľovského pohára, ktoré je na programe 5. apríla.

Toni Juanmarti z Relevo informuje, že Barcelona sa pokúsila urýchliť Pedriho návrat do hry už na ligové Clásico na Camp Nou. Klub dospel k záveru, že triumf v La Lige je prioritou a že pripravenosť stredopoliara na takýto dôležitý zápas bude kľúčová. Ukázalo sa však, že na jednom z tréningov pred El Clásicom nemal 20-ročný hráč dobrý pocit, pritom sa pôvodne plánovalo sa, že bude hrať dokonca od začiatku. Juanmarti dokonca tvrdí, že táto snaha klubu v značnej miere skazila proces rekonvalescencie, takže stredopoliar určite nebude hrať v odvete proti Realu Madrid v semifinále Kráľovského pohára.

Klub ostýchavo pripúšťa, že mohlo dôjsť k nedostatku opatrnosti, ale dovtedy prebiehala rekonvalescencia veľmi pozitívne. Podľa Relevo nebol stanovený nový termín hráčovho návratu, ale Catalunya Radio poukazuje na 23. apríl a zápas proti Atléticu Madrid na Camp Nou. Toni Juanmarti navyše ubezpečuje, že rovnako nepravdepodobná je aj účasť Ousmane Dembélého v Clásicu. Aj proces rekonvalescencie tohto Francúza sa výrazne predĺžil.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-03-22 15:14:34
tak nakoniec to vyzera na velmi pesimisticky scenera ako u pedriho tak aj u dembeleho...nakoniec rozhodujucu cast sezony budeme musiet zvladnut mozno aj bez nich
2023-03-22 15:47:58
Zial u Pedriho sa zacinaju vyskytovat taketo zranenia. Uvidime, dufam, ze to nebude dalsi polsezonny hrac,