FC Barcelona zverejnila vyhlásenie o zdravotnom stave Frenkieho de Jonga. Pripomeňme, že médiá pred niekoľkými dňami informovali, že stredopoliar utrpel zranenie a nevycestuje na zraz národného tímu.

Podľa Barcelony dnešné lekárske vyšetrenia ukázali, že Holanďan utrpel zranenie svalu na pravom stehne. Klub neoznámil, ako dlho bude De Jong mimo hru. Médiá pred štyrmi dňami pôvodne odhadovali, že 25-ročný hráč bude mimo futbal približne 2 týždne. Nie je teda jasné, či si stihne vyliečiť zranenie do najbližšieho El Clásica. Javier Miguel z AS uvádza, že De Jong bude mimo hry 15 dní, ale klub verí v jeho schopnosť rýchlo sa zotaviť.

Podľa Toniho Juanmartiho z Relevo by Frenkie kvôli zraneniu mohol chýbať aj viac ako 2 týždne, hoci nie je vylúčené ani to, že by sa mohol stihnúť zotaviť na pohárové El Clásico. Novinár však tvrdí, že účasť Holanďana v zápase proti Realu Madrid je veľmi otázna.

zdroj: Relevo fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-03-25 07:53:49
Nestačí Dembele a Pedri, zranený je aj Araujo, Christensen, proste naša špička. Ak to takto pôjde ďalej, tak ani 12 bodov pred Realom nám nemusí stačiť.
2023-03-25 10:36:30
všetci zranení, zostáva len laporta