Pedri poskytol rozhovor spoločnosti TCL Mobile, ktorej je ambasádorom. Záložník sa okrem iného zmienil o možnostiach prestupu do Premier League, o španielskej reprezentácii pod vedením nového trénera a o svojich voľnočasových aktivitách.

Aký je Luis de la Fuente ako tréner národného tímu?

"Spoznal som ho počas pôsobenia v reprezentácii U21 a na olympijských hrách. Je to priamy človek, ktorý rád nasleduje to, čomu verí. Myslím si, že sa nám bude dariť."

Ako bude vyzerať jeho národný tím Španielska?

"Všetci tréneri španielskej reprezentácie sa pri hre snažia o vysoké držanie lopty, najmä kvôli štýlu hráčov, ktorý máme. Myslím si, že sa to veľmi nezmení oproti tomu, na čo sme zvyknutí."

Čím sa odlišuje, pokiaľ ide o to, ako zaobchádza s hráčmi?

"Luis má veľký charakter. Má veľmi rád pravidlá. Na olympiáde sme videli, že je to tréner, ktorý sa drží pravidiel, a to je pre tím dobré."

Čo môžeme očakávať od zápasov proti Nórsku a Škótsku?

"V prvom rade sa prispôsobíme tomu, čo chce tréner, a budeme veriť, že môžeme vyhrať, hoci to nebude ľahké. Všetky tímy sú výzvou."

Håland a Ødegaard sú najvýraznejšími hráčmi Nórska. Vidíš sa s nimi jedného dňa, ako budeš hrať v Premier League?

"Momentálne nie. Som v Barcelone a dúfam, že tu zostanem ešte veľa rokov. Španielsku ligu mám rád, ale nemôžeme nič vylúčiť."

Čo ti pomáha odpojiť sa od futbalu?

"Veľa hrám PlayStation, teqball s bratom, snažím sa pozerať nejaké seriály, keď som preč.... Na hranie hier a sledovanie seriálov alebo filmov väčšinou používam svoj tablet. Niekedy s Ferranom alebo Éricom hráme Parcheesi. Jeden zo seriálov, ktoré mám rád, je Prison Break. Môj obľúbený spevák je Quevedo, pretože tiež pochádza z Kanárskych ostrovov. Milujem ho, je skvelý. S rodinou hrám aj stolové hry, napríklad Katan, Monopoly.... Vždy ich hrám doma."

Tráviš veľa času na sociálnych sieťach?

"Áno, najviac používam Tik-Tok a Instagram. Na Tik-Toku mám rád vtipné videá a stále sa na nich smejem. Instagram používam na stretnutia s priateľmi a na veci súvisiace s futbalom...."

Existuje nejaké zariadenie, bez ktorého by si nemohol žiť?

"Nepovedal by som, že by som bez neho nemohol žiť, ale telefón používam najčastejšie. Je to pre mňa najdôležitejšie zariadenie."

zdroj: YT: HaytersTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.