Jeden z hlavných prestupových cieľov FC Barcelona opäť prehovoril o svojej budúcnosti. Už viackrát sa o neho zaujímali iné tímy a očakáva sa, že iné to nebude aj počas najbližšieho leta. Hoci správam o možnom odchode z The Citizens nechcel prikladať dôležitosť, ani ich úplne nepoprel.

Zverenci Pepa Guardiolu vstupujú do rozhodujúcej časti sezóny, v ktorej majú za cieľ znížiť náskok Arsenalu na dva body. Artetovi zverenci vyzerajú neúnavne a keďže City v Lige Majstrov musia zdolať aj Bayern, mužstvo z Etihad nečaká jednoduchá úloha.

V rozhovore pre Arab News Bernardo Silva priznal: "Úprimne povedané, čokoľvek sa hovorí, ma neovplyvní. Snažím sa robiť to najlepšie, čo viem, a potom sa stane, čo sa stane. Zostávajú 3 mesiace sezóny a toľko dôležitých vecí, o ktoré treba bojovať, ako napríklad Liga Majstrov, ktorú sme vždy chceli vyhrať. Aj keď vyhráme túto Premier League, bude to piatykrát zo šiestich sezón, čo je veľký úspech, a FA Cup, ktorý sme vyhrali len raz, odkedy som tu," povedal Portugalčan.

Medzi riadkami sa dá ľahko vyčítať, že Bernardo Silva len na chvíľu stopol špekulácie a nevylúčil žiadnu z možností. Anglický celok pritom stanovil jeho cenu na 65 miliónov eur, čo je o 15 miliónov eur viac, ako zaplatil Monaku za jeho príchod v roku 2017. Jeho odchod počas leta by sa mohol stať realitou, hoci pre FC Barcelona bude operácia mimoriadne komplikovaná. Joan Laporta stále pracuje s Jorgem Mendesom na jeho príchode, na stole je aj niekoľko ďalších mien.

Ak má Portugalčan v úmysle presťahovať sa do Španielska, záujem o neho prejavili aj tímy ako Real Madrid, ktorý disponuje lepšou finančnou silou a mohol by mu ponúknuť skvelý odchod.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-03-26 11:34:41
Barca nemá na neho 65 miliónov. Skade ich naberie, keď má problém zo zmluvami Arauja a Gaviho a hlavne s platovým stropom. Pokiaľ nepredáme minimálne 3-4 hráčov za dobré ceny, môžeme o ňom len snívať!!!