Vo svojom nedávnom rozhovore pre lokálne médiá sa Cesc Fábregas priznal, že v posledný deň na Emirates Stadium sa nevyhol okrem iného ani slzám. Bol to veľmi emotívny okamih pre hráča, ktorý sa po dlhej dobe vrátil domov do Barcelony.

"Okrem Arsenalu a Barcelony sa ako hráč nedokážem nikde inde predstaviť," cituje Fábregasa Sky Sport News.

"Keby som musel Barcelonu opustiť, tak by som šiel jedine do Arsenalu. V deň mojho odchodu som nedokázal povedať nič iné ako "ďakujem veľmi pekne", nič iné som nedokázal vysloviť."

Na adresu bývalého trénera a mentora Arséna Wengera Cesc poznamenal: "Nikdy som nestretol nikoho tak lojálneho. Je jeden z najlepších, vážne."

"Určite sa vrátim [do Arsenalu] keď budem mať trochu času, aby som si pozrel dajaký ten zápas a stretol sa s chalanmi. No a nikdy neviete čo prinesie budúcnosť. Prečo nie?" reagoval Cesc na margo svojho prípadného návratu do zostavy "The Gunners".

"Dúfam, že tu [v Barcelone] ešte zostanem veľmi dlho. Možno tu skončím aj s kariérou, prečo nie? V živote nikdy nemôžete povedať nikdy. A keď je jedno miesto kde by som sa mohol vrátiť, tak to je určite Arsenal."

Cesc sa priznal, že jeho posledná sezóna na Emirates Stadium mu priniesla skôr utrpenie ako radosť z futbalu.

"Pripadalo to ako keby sme v tíme nemali žiadnu vášeň pre hru. Stále som sa snažil spoluhráčov nakopnúť, ale nič z toho čo som povedal nepomohlo."

"Necítil som tú istú motiváciu, ktorú som mal ako šestnásťročný chlapec. Stagnoval som. Myslím si, že v živote každého človeka nastane moment, kedy potrebuje začať všetko odznova."

Zdroj: Teamtalk, La VanGuardia, Sky Sport News

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.