Aleix Garrido debutoval v prvom tíme FC Barcelona v zápase proti Elche. 19-ročný hráč po zápase priznal, že to bol najlepší deň v jeho živote a prezradil, čo mu Xavi povedal pred príchodom na ihrisko.

"Myslím si, že je to najlepší deň v mojom živote. Som plný emócií, pretože som v tomto klube už veľa rokov. Tento deň si budem pamätať navždy. Chcel by som sa poďakovať všetkým ľuďom, ktorí mi v tom pomohli. Ďakujem trénerovi a dúfam, že takýchto zápasov bude čoraz viac. Som veľmi šťastný."

"Tréner mi povedal, aby som nestratil žiadnu loptu. Som mu veľmi vďačný. On to vyžaduje a ak to budem robiť, budem dostávať viac šancí. To je môj cieľ."

"Ako som prežil tieto posledné hodiny? Vraciam sa po trojmesačnom zranení. V pondelok mi zavolali, že sa pripojím k prvému tímu a nemohol som tomu uveriť. Potom sa vidíte v nominácii a v nasledujúcich hodinách premýšľate 'čo tu robím?'. Som veľmi šťastný."

"Výsledok bol veľmi priaznivý. Myslel som si, že ak moja chvíľa príde, tak je to teraz. A prišla. Tento zápas venujem svojim rodičom a súrodencom. Aj im ďakujem. Všetkým som veľmi vďačný."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
Rasto Premium
2023-04-02 10:52:54
Prajem mu, aby sa mu darilo ako Gavimu a Pedrimu, to by bola paráda.