Nový tréner Elche Sebastián Beccacece, ktorý debutoval v zápase proti Barcelone, priznal, že jeho zverenci dlho vzdorovali Barcelone, ktorá však dokázala streliť gól v najmenej priaznivom momente pre Elche.

"Až do 50. minúty sme boli veľmi konkurencieschopným tímom. Boli sme ďaleko od našej bránky. Pri akcii Carmona podľa mňa došlo k výpadku. Mali sme 20 minút, počas ktorých sme sa snažili dostať do zápasu a spamätať sa. A práve vtedy nám strelili góly. V posledných 15 minútach sme sa opäť spamätali. Prišli sme sem, aby sme niečo vybudovali do budúcnosti, a ja si zoberiem prístup a tých prvých 50 minút."

"Nemyslím si, že nám chýbala intenzita, ale boli tam detaily, ktoré musíme zlepšiť. Čaká nás veľa práce a sme plní energie a nadšenia. Hráčom veľmi verím. Príprava na zápas bola veľmi príjemná a veľmi dobrá. Škoda, že sa nepodarilo dosiahnuť dobrý výsledok. Vytvorili sme si veľa príležitostí, ale najdôležitejší je gól. Ten udáva trend, čo musíme urobiť."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter/elche

Diskusia

2 komentáre
2023-04-02 11:16:39
Sympatický výkon Elche, chtěli hrát fotbal a vítězem byl divák, kterého zápas musel bavit.
2023-04-02 11:18:54
Hm, vyhra to bola povinna, no kto vie aky by bol dalsi vyvoj, ak by sme z toho brejku vyfasovali gol... No niekedy mam pocit, ze tohto roku nad nami drzia ochrannu ruku vsetci svati. Ale treba ist stastiu oproti, nadalej az do samotneho konca 😄