Zverenci Xaviho Hernándeza zajtra odohrajú odvetu semifinále Copa del Rey na Camp Nou proti Realu Madrid. Barcelona prvý zápas vyhrala 1:0 a zajtra musí potvrdiť dobrú formu a spečatiť postup do finále.

Tréner FC Barcelona pri tejto príležitosti zverejnil nomináciu na zajtrajšie El Clásico. Podľa očakávaní na zozname kvôli zraneniam chýbajú Frenkie de Jong, Andreas Chrsitensen, Pedri a Ousmane Dembélé. Po suspendácii v lige je však k dispozícii Raphinha, ktorý sa pravdepodobne tiež vráti do základnej zostavy. Z rezervy Xavi povolal na Clásico až 5 hráčov: Marca Casada, Arnaua Tenasa, Angela Alarcóna, Estanisa Perolu a Aleixa Garrida.

Nominácia

Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón, Estanis, Aleix Garrido.

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-04-04 13:42:21
Zajtra budem spokojný s hocijakým výsledkom, ktorý nám zaručí postup. Samozrejme, najkrajšie by bolo poraziť ich.
exo12 Premium
2023-04-04 16:43:54
Hlavne, že ten raperský zm*d, čo sa pár mesiacov pred MS ulieval a potom utiekol do vysnívaného klubu z Madridu, robil z Frenkieho klamára.