Jordi Cruyff v pozápasových komentároch priznal, že dúfa, že sa mužstvo z prehry v El Clásicu poučí. Holanďan sa však domnieva, že napriek porážke má Barcelona stále skvelú sezónu, vzhľadom na to, aká bola situácia tímu predtým.

"Je to veľmi ťažký výsledok, ktorý sme nechceli. Gól na 2:0 v 50. minúte nám veľmi uškodil, pretože to znamenalo, že sme to museli otvoriť a nechať priestor tímu ako Real. Musíme to vziať do úvahy a zlepšiť sa, a to nielen z hľadiska ďalších zápasov. Mužstvo sa z tejto situácie dostane, už to ukázalo a ukáže to znova," vyhlásil.

Cruyff verí, že Barcelona má napriek včerajšej prehre za sebou úspešné ťaženie: "Sezóna bola skvelá. Vďaka tomu, ako sa darí v La Lige, a predovšetkým vďaka tomu, odkiaľ sme prišli. Myslím si, že treba oceniť to, čo sme dosiahli, nemôžeme sa zaoberať hľadaním negatív. Chápeme dôvody, prečo sa nám v Európe nedarilo. Nejde ani o to, aby sme to tu zverejňovali," uviedol.

"Dnes sme čelili súperovi, ktorý je jedným z najväčších, je to obhajca európskeho pohára a majster La Ligy a predovšetkým tím, ktorý je zvyknutý otáčať výsledky. Dnes urobili to, čo sme po posledných rokoch vedeli, že dokážu veľmi dobre. Z našej strany musíme tieto zápasy využiť, dobre ich analyzovať, poučiť sa z nich a predovšetkým zlepšiť, ak môžeme, to, čo máme zlepšiť," zdôraznil.

"Je nám ľúto fanúšikov, pretože zápas nedopadol podľa našich predstáv. V pondelok ich budeme veľmi potrebovať, aby sme zabudli na tento výsledok a už mysleli na ďalší ligový zápas," povedal.

Padla aj otázka na Messiho: "Nemyslím si, že je to dobrý nápad hovoriť o tom v tlači. Je tu pokoj a diskrétnosť, má zmluvu s iným klubom, takže to maximálne rešpektujeme a to je všetko."

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.