Real Madrid porazil na Camp Nou Barcelonu vysoko 4:0 a pri pohľade na hru domácich v druhom polčase je to zaslúžený výsledok. Napriek tomu sa to nezaobišlo bez šarvátok, ktoré sú už pre El Clásico typické, pričom v hlavnej úlohe bol tentoraz Vinícius Junior. Katalánsky denník Sport uvádza, že šatňa Barcelony aj Realu je znepokojená niektorými prejavmi Brazílčana.

Sport informuje, že šatňa FC Barcelona je "naozaj naštvaná" kvôli správaniu Viníciusa Juniora v nedávnych El Clásico po tom, čo sa vzťahy medzi večnými rivalmi obnovili po "ére Josého Mourinha". Brazílčana museli dokonca upokojovať hráči Realu Madrid na čele s Tonim Kroosom, keď bol krídelník na pokraji druhej žltej karty za diskusiu a zdržiavanie pri svojom odchode z ihriska.

Hráči Blaugranas nechápali správanie Viníciusa, ktorý sa od začiatku dostával do potýčok s rôznymi hráčmi a smeroval na nich urážlivé poznámky. K najčastejším stretom dochádzalo s Ronaldom Araújom, ktorý sa podľa vlastných slov "rozohnil" a strčil do Brazílčana po tom, čo pokrikoval na fanúšikov, a s Gavim, ktorý sa v tomto smere môže Viníciusovi rovnať. "Urazil" aj Ferrana Torresa, ktorý údajne počul, ako krídelník Realu povedal: "Drž hubu, si katastrofálny!". Sport tvrdí, že španielski hráči v kádri Los Blancos sa snažili udržať dobré vzťahy, ktoré medzi nimi a Barcelonou už nejaký čas vládli, ale Brazílčan mal iné plány.

Real svojho talentovaného hráča vždy bránil a poukazoval na to, že sa stal obeťou rôznych kampaní namierených proti nemu, ale podľa denníka v klube panuje znepokojenie nad jeho správaním. V Madride sa domnievajú, že ide o vek 22-ročného Brazílčana, ktorý by mal časom dozrieť.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2023-04-06 18:07:03
Ja by som skôr povedal, že to je problém nízkeho IQ. To už veľmi nedozreje, respektíve jeho maximum dosiahlo v puberte, kde sa aj vývojovo zasekol.
2023-04-06 18:21:08
On se bude divit, az mu nekdo zprelame hnaty ...