Jules Koundé v rozhovore po zápase s Gironou priznal, že remíza bola pre Barcelonu sklamaním. Francúz však zároveň zdôraznil dôležitosť prípadného úspechu v La Lige.

Hodnotenie zápasu

 "Je to sklamanie, pretože sme chceli vyhrať a zvýšiť náš náskok pred Realom na 15 bodov. Hrali sme veľa na súperovej polovici, dobre sme sa presadzovali pressingom, vysoko sme získavali loptu, ale chýbala nám presnosť pri finálnej prihrávke a následnej strele. Sme sklamaní, ale je to o jeden bod viac. Zostáva nám desať zápasov a pôjdeme za víťazstvami."

Dôležitosť zisku ligového titulu

"Víťazstvo v La Lige je veľmi dôležité, je potrebné to doceniť. Je veľa tých, ktorí ju nevyhrali, ja v prvom rade, a preto nespustíme nohu z plynu. Sú tu aj ďalšie dobré veci. Mám na mysli rekord v počte inkasovaných gólov a bodový zápis. Ak by chýbala motivácia, je tam to plus. Mužstvo ide rovnakou cestou, chce vyhrávať a bodovať."

Málo inkasovaných gólov

"Kľúčom je nedostávať góly, a ak sme prví, je to vďaka defenzívnej práci tímu. Odvádzame dobrú prácu pri pressingu, a keď si udržíte čisté konto, máte väčšiu šancu na víťazstvo."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-04-11 10:29:05
Nevypadalo to, že byste chtěli... Výkon v poklusu, bez zájmu...