K remíze s Gironou sa v rozhovore s novinármi vyjadril aj ľavý bek Blaugranas Alejandro Balde.

Zápas

"Mali sme možnosť mať 15-bodový náskok, ale máme 13 a musíme naďalej bojovať, pretože do konca zostáva ešte veľa zápasov. Remizovali sme, ale je to o jeden bod väčší náskok pred Realom. Mali sme veľa príležitostí, ale chýbala nám efektivita."

Arnau Martínez

"Hral som s ním 7 rokov, stále udržiavame veľké priateľstvo."

Zakopnutie

"Vieme, že nás čaká ešte veľa zápasov, musíme zostať pokojní. Fanúšikovia môžu byť pokojní, pretože do toho dáme všetko až do konca."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-04-11 09:36:46
Zostať pokojný po včerajšom výkone? Ani jeden z hráčov nezahral tak ako by mal. Najhorší výkon včera predviedol Lewandowski. To čo predvádzal včera bola hrôza. Nechcem uraziť Suáreza, ale Lewandowski včera Suáreza "prekonal". Hotové drevo na trávniku. Nepochopím, prečo ho Xavi stavia do každého zápasu. Treba ho nechať aspoň dva zápasy na lavičke a skúsiť inú kombináciu hráčov v útoku. Lenže problém je ten, že Dembo je zranený, Fati hrá ešte horšie ako Lewa a Raphinha...tie jeho centre z rohových kopov mi pripadaju, akoby nevládal kopnúť do lopty. Vždy priletia pol metra nad zemou k prednej tyči. Za včerajší výkon by som celému mužstvu naordinoval trojfázový tréning aspoň tri dni za sebou.
2023-04-11 11:20:58
behá, uniká, ale tuším ani jeden jeho center nebol presný -- pánubohu do okien... v tomto je alba stokrát lepší