Ramon Planes poskytol rozhovor pre katalánsky denník Mundo Deportivo, v ktorom hovoril o dôvodoch svojho odchodu z Barcelony. Bývalý športový riaditeľ Blaugranas vyzdvihol zásluhy Ronalda Koemana pri stávke na mladých hráčov a ocenil aj úlohu Mateu Alemanyho pri prestavbe tímu, pričom ho označil za jednu z najlepších posíl klubu. Planes, ktorý bol zodpovedný za príchod Ronalda Arauja či Pedriho, tiež uviedol, že Vitor Roque má pred sebou veľkú budúcnosť.

Len pred dvoma týždňami ste opustili Getafe a pred rokom a pol ste boli v Barcelone. Bude pre vás zápas Getafe - Barça výnimočný?

"Keď si zmerajú sily dva tímy, pre ktoré ste pracovali, sú to zvláštne pocity, je tu ten emocionálny aspekt. Som šťastný, pretože Barça má blízko k víťazstvu v La Lige a myslím si, že po remíze s Gironou je to dôležité stretnutie. Je to komplikovaný terén, náročný, v posledných dueloch Getafe vyhralo všetky domáce stretnutia."

Pred rokom a pol ste opustili Barcelonu. Aké spomienky ste si uchovali?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

4 komentáre
2023-04-15 20:06:48
😁😁😁😁
2023-04-15 20:09:24
A ja suhlasim. Prebral tim, ked ho ninto nechcel. Stavil na 17rocnych chalanov a vyslo to. Ano mozeme sa pytat nantoho ci hentoho. Ale zacal aj ori prestupoch to, na com dalej stavuame. Na druhu stranu, ved aj musel kvoli zraneniam ale aj nieco musel ukazat aj inak