Xavi Hernández sa tentoraz rozhodol povolať iba 20 hráčov na nedeľňajší zápas na pôde Getafe, v ktorom sa FC Barcelona pokúsi získať tri body, čím by potvrdila svoju fantastickú formu v Primera Division.

Zvyčajne sa na zápasy povoláva 22-23 hráčov. V minulom zápase však boli na katalánske derby proti Girone povolaní dvaja kľúčoví hráči rezervného tímu Rafu Márqueza, Marc Casadó a Estanis Pedrola, hoci napokon neodohrali ani minútu. Deň predtým s nimi Márquez nemohol počítať pri remíze 0:0 v Sorii.

Netreba zabúdať, že prvému tímu pre zranenia chýbajú Dembélé, De Jong, Pedri a Christensen. Tentoraz budú s Barçou Atlètic hrať Casadó a Estanis, hoci celý týždeň trénovali s prvým tímom. Márquez ich služby mohol využiť vo včerajšom stretnutí proti SD Logroñés. Barça Atlètic tento dôležitý súboj vyhrala 3:0 a dostala sa už na tretie miesto v tabuľke.

Jediným hráčom, ktorý neustále pendluje medzi prvým tímom a rezervou, je ako zvyčajne kapitán a brankár rezervného tímu Arnau Tenas a tretí brankár prvého tímu. Po tom, čo si odchytal súboj rezervy proti Logroñés, vycestoval do Madridu s prvým tímom a bude na lavičke proti Getafe.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-04-16 09:57:54
" čím by potvrdila svoju fantastickú formu v Primera Division." --> Jasné, posledné 2 zápasy (doma!) s výsledkami 0-4 a 0-0 sú súčasťou tej fantastickej formy. 🤦‍♂️
2023-04-16 11:12:09
Že fantastická forma??? 🤣🤣🤣Posledných minimálne 5-6 zápasov bola "forma" katastrofálna!!!