Tréner Getafe Quique Sánchez Flores na pozápasovej tlačovej konferencii hovoril k priebehu zápasu a vyjadril sa aj k výhradám hráčov a trénera Barcelony voči kvalite ihriska.

Bola Barcelona lepšia ako Getafe?

"Je to tím, ktorý má dobré podmienky vo všetkom. V našej lige sú na vrchole, sú najlepším tímom. Boli sme na úrovni zápasu v situácii, akú sme si predstavovali. Väčšinu času sme to mali pod kontrolou, s výnimkou rýchlej hry Raphinhu, a myslím si, že to je spravodlivý výsledok."

Sťažovali sa na stav ihriska....

"Nebudem sa tým zaoberať. Nehrali sme na antuke a nehrali sme na dlažobných kockách. Tráva je krásna a rovnaká pre oba tímy. U nich to nechávajú veľmi krátke a veľmi rýchle vzhľadom na ich technické podmienky. My sme hrali na podmienkach, ktoré sú pre nás najlepšie. Robili sme to, čo sme museli. Hovoríme stále o futbale a nie o pneumatikách formuly 1. Sme v rámci pravidiel a to je všetko. Mäkké pneumatiky, tvrdé pneumatiky... (smiech)."

Čo pre vás tento bod znamená?

"Proti takýmto typom tímov je to zvyčajne ťažké. Odchádzame s bodom, s pocitom, že sme sa netrápili a že sme mohli vyhrať. Je to veľmi dobré pre našu morálku. Čaká nás ešte 9 finále a pokúsime sa rozvíjať."

Povedal ti Xavi o ihrisku bezprostredne po zápase?

"Povedali sme si veci, ktoré nemôžete povedať na tlačovej konferencii. Je mi to ľúto, ale nemôžem to povedať. Bolo to veľmi vtipné a milé."

Ocenili ste Barcelonu?

"Nie. Zakaždým musíte začať od nuly, aby ste si udržali toľko hráčov, ktorí majú také skvelé schopnosti. Mali sme dôveru v hráčov. Na Camp Nou sme už tento rok odohrali skvelý zápas. To nám dáva nádej na úspech v budúcnosti."

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-04-17 07:15:05
Trava sem trava tam , ideme s fazonou kontinualne dole, uz aby bol koniec sezony. Je okate, ze hraci uz toho maju plne zuby. No este stale je v hre 27 bodov, tak hadam to neposeru....🙆
2023-04-17 09:29:03
Bola rovnaka na houby pre oboch.