Sergi Roberto musel v zápase proti Getafe predčasne opustiť ihrisko kvôli zraneniu stehenného svalu. Médiá uvádzajú, že zranenie je vážne.

Už cez víkend Javier Miguel z madridského denníka AS informoval, že prvé prognózy nie sú najlepšie a predpokladá, že Roberto má natrhnutý dvojhlavý stehenný sval. Katalánske rádio Cadena SER zasa včera uviedlo, že 31-ročného hráča čaká 5-týždňová absencia. Ak by to tak skutočne bolo, Roberto by sa pravdepodobne vrátil až na posledné 3 ligové zápasy sezóny. Pripomeňme, že hráč začiatkom marca predĺžil s Barcelonou zmluvu do 30. júna 2024. Miguel v každom prípade včera uviedol, že Roberto bude mimo hru 5-6 týždňov.

Zranenie včera potvrdil aj katalánsky klub v oficiálnom vyhlásení: "Testy vykonané dnes ráno odhalili, že Sergi Roberto má zranený dvojhlavý stehenný sval na ľavej nohe." Barcelona v každom prípade neuviedla približný termín návratu univerzála do hry. V súčasnosti to vyzerá tak, že ak sa Roberto vráti na trávniky, tak stihne možno 1-2 posledné zápasy sezóny.

zdroj: as.com fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-04-18 07:30:34
K čomu ten chlapec je ? Ak tak s platom 10 000 eur / mesiac ;-)
2023-04-18 09:46:54
V poslednom čase je iba zranený!!!