Tréner Atlética Madrid Diego Simeone odpovedal na otázky novinárov na tlačovej konferencii pred nedeľňajším zápasom proti Barcelone. Argentínčan poznamenal, že Barcelona sa určite zlepšila v defenzíve a Atlético sa zasa zlepšilo v ofenzíve.

Xaviho slová o hre na slnku

"Nemám názor na to, čo si myslia moji kolegovia alebo čo hovorí niektorý z hráčov. Budeme musieť hrať za každých okolností a budeme na to pripravení."

Súboj štýlov

"Táto Barcelona sa mi veľmi páči. Od príchodu Xaviho sa veľmi rozvinula, je to čistá Barça. Majú za sebou skvelú sezónu v La Lige a zlepšili sa v defenzíve, a to je plus pre štýl hry, ktorý bude vždy útočný, pretože Barcelona historicky hrala takto vďaka ofenzívnym kvalitám svojich hráčov. A toto zlepšenie defenzívy pridáva Xavimu na hodnote."

Griezmann

"Boli hráči, ktorí zmenili svoju pozíciu. Griezmannov rozvoj je pozoruhodný, je to cenný chlapík, tímový hráč. Keď sa cíti dobre, hráme iný futbal. Veľkú časť minulej sezóny sme trpeli, pretože nedosahoval svoju úroveň, aj v prvej polovici tejto sezóny. Je v dobrej forme. Vždy si budem pamätať na zápas pred Majstrovstvami sveta, behal ako 18-ročný a do Majstrovstiev sveta zostávalo len niekoľko dní.... Nie každý to má a on to má."

Šanca na titul?

"Beriem do úvahy len to, že hráme dôležitý zápas a musíme hrať tak, ako si myslíme, že musíme hrať, aby sme pokračovali v našej dobrej forme."

Memphis

"Netrénuje s nami a dúfam, že sa bude môcť pripojiť k tímu v najbližších zápasoch. Hráči majú čas na zotavenie a my musíme počkať."

Rozvoj mužstiev

"La Ligu sme vyhrali, pretože sme hrali dobre. Videli sme, ako sa Barcelona či City zlepšili v obrane, a videli sme, ako sme sa zlepšili v útoku. V našom tíme nastal vývoj, ktorý nie je nový. Kvality našich hráčov sa zmenili."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.