Záložník FC Barcelona sa dnes po vyše dvoch mesiacoch konečne opäť vrátil na trávniky a prispel k výhre svojho tímu nad Atléticom. Po stretnutí poskytol pre médiá rozhovor.

Návrat

"Som veľmi šťastný, že som sa vrátil na ihrisko a aj z víťazstva. Na ihrisku dokážete ovládať nervy, pretože sa snažíte, bojujete a dávate do toho všetko, ale keď ste mimo neho, nemôžete nič robiť a trpíte ešte viac. Môžete sa len modliť, aby lopta padla do siete a aby ste získali body."

Zápas

"Celý tím bral tento zápas ako finále, bol to veľmi dôležitý zápas proti veľkému súperovi, ktorý už dlho neprehral. Vždy je tu nadšenie z možnosti získať titul, ale do konca sezóny zostáva ešte 8 finále. Čím skôr si ho zabezpečíme, tým lepšie, ale nikam sa neponáhľame, príde, keď má prísť."

Dôležitosť absencií

"Všetci sme dôležití, nebol som jediným absentérom. Chýbal aj De Jong, ktorý je výnimočný hráč a je veľmi cítiť, keď tam nie je. Dúfame, že sa nám vrátia aj Dembélé a Christensen."

Pochvala pre Ferrana

"Ferri je hráč, ktorý veľa pracuje, to sú veci, ktoré ľudia nevidia. Gól si zaslúžil, pretože je to skvelý človek."

Problémy s rozhodovaním zápasov

"Keď nedotiahnete akciu do konca a nevyužijete svoje príležitosti, zápas zostane otvorený až do konca."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-04-23 21:21:56
Skvělý a skromný hráč
2023-04-23 21:53:40
Čo sa týka Ferrana tak sa mi pozdáva o dosť viac ako Fati, Ferran sa aspoň snaží a behá a Fati ani to nie. Dnes bol výkon veľmi dobrý a aj na zápas sa po dlhšom čase opäť dalo pozerať. Musíme ale zlepšiť efektivitu aby sme z toho nespravili drámu, dnes sme pokojne mohli dať tri góly