Diego Simeone po zápase s Barcelonou priznal, že Katalánci boli rozhodnejší v oboch pokutových územiach, čo rozhodlo o ich úspechu. Tréner Atlética uviedol, že Barcelona si zaslúži získať titul.

Hodnotenie zápasu

"Zostávam pri pozitívnych veciach. Je lepšie vyhrať, ale mužstvo ohralo zápas, ktorý chcelo hrať. Nedokázali sme byť rozhodní pri našich šanciach. Pri tej situácii s Griezmannovým brvnom chýbali centimetre šťastia. Potom tam bola ďalšia Griezmannova akcia, ktorú zastavil brankár Barcelony. Druhý polčas bol iný. Za stavu 1:0 sa súperi snažili rozhodnúť o výsledky, mohli dať viac gólov, ale aj my sme mohli vyrovnať. Mali sme príležitosti od Griezmanna či De Paul..... Duel vygeneroval spravodlivú prehru, pretože súper bol dôraznejší, ale išli sme rovnakým smerom ako v súboji s Barcelonou na Metropolitano, táto konfrontácia bola veľmi podobná."

Plán

"Snažili sme sa o strelecké príležitosti, aby Araujo nemal ľahké situácie pri svojich prihrávkach. Išlo o to, aby sme sa držali v defenzíve a vytvárali nebezpečenstvo s loptou na kopačkách, čo sa nám v prvom polčase darilo."

Absencia Kokeho

"Mal drobné problémy, nechceli sme o neho prísť, máme pred sebou ďalšie zápasy."

Možný pokutový kop Busquetsa

"Zdá sa, že zmenil trajektóriu lopty. Už sme to reklamovali z druhej strany ihriska."

Protesty pri góle

"Niekto tvrdil, že bol ofsajd. Mali sme loptu, ale stratili sme ju, keď sme boli vyššie a Barça našla prihrávku do stredu a Ferran strelil pekný gól z prvej nebezpečnej akcie."

Rozdiel

"Nám chýbala rozhodnosť, oni ju mali. Práve rozhodnosť v oboch pokutových územiach z vás robí majstra. Do druhého polčasu sme vstúpili s touto potrebou, začali sme hrať od jedného pokutového územia k druhému, hra mužstva sa mi páčila, vedeli sme, čo máme robiť a aké stretnutie máme hrať. Musíme zablahoželať Barcelone, je na ceste k majstrovskému titulu a zaslúži si ho za silnú sezónu v La Lige."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-04-24 10:26:11
No s tym brvnom sme mali riadne stastie. Vsetko mohlo byt inak.