Xavi Hernández sa po prehre 1:2 s Rayo Vallecano objavil v mix-zóne, kde sa v krátkosti vyjadril k prehre s Rayo Vallecano.

"Neodohrali sme dobrý zápas, ani v jednom momente sme sa necítili pohodlne. Nevyužili sme príležitosti, ktoré sa nám naskytli. Pri druhom góle sme boli veľmi potrestaní. Snažili sme sa až do samého konca. Mali sme vieru a odvahu, ale Rayo vyhralo zaslúžene. Vytvorili na nás veľký tlak a v žiadnom momente sme sa necítili pohodlne. Je to prehra, ktorá nás bolí, ale zároveň je to o jeden zápas menej do konca sezóny."

"Nepochopili sme, že sa hrá v strede. Používali sme pričasto dlhé prihrávky. To nás stálo veľa. Boli sme ospalejší ako zvyčajne, neodohrali sme dobrý zápas, na dnes nedá vyhovoriť na nič."

"Odkaz je jednoduchý: čaká nás ešte dlhá cesta. Nič nie je hotové, liga nie je vyhratá, povedal som to už mnohokrát. Je ťažké ju vyhrať. Každý zápas na výjazde je vojna. Real Madrid prehráva, Atlético ťažko vyhráva, my prehrávame.... Odchádzame dosť nahnevaní, pretože to bola veľmi dobrá príležitosť."

"Myslím si, že proti Atléticu sme hrali veľmi dobre, ale dnes sme boli v hre slabí a veľmi pomalí. Je to škoda, pretože sme mohli odísť so 14 bodmi. Každý zápas je iný. Nemali by sme si myslieť, že sme v negatívnej dynamike, pretože to tak nie je. Proti Atléticu sme mali niekoľko skvelých momentov."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-04-27 07:11:26
No Xavi, len aby sme naozaj vyhrali titul. Real to zabalil predčasne.Je toto naozaj tím schopný bojovať na medzinár. úrovni? Mám vážne pochybnosti o ňom i o tebe Xavi. Vyzerá to s nami ako s Arzenálom - blíži sa koniec súťaže a samé zakopnutia.
2023-04-27 07:31:09
Je citit, ze sa sezona dohrava mame to uz v kapse a taktiez chybal Buskec, ktoreho absencia je prave proti agresivnym muzstvam citelna strata.