José Miguel López Catalán, viceprezident Realu Betis, vo svojom vyhlásení pre RTV Betis prejavil veľké rozhorčenie nad tým, čo považuje za ďalšiu nespravodlivú červenú kartu pre hráča klubu Sevilla. Pripomeňme, že Edgar González sa objavil na ihrisku v 13. minúte, keď vystriedal zraneného Luiza Felipeho, a už o 20 minút neskôr musel sám odísť do šatne po dvoch žltých kartách za fauly na Raphinhu a Pedriho.

"Okrem toho, že sme hrali proti skvelému tímu a že sme začali zle, sme boli úplne v hre. Bol to jasný príklad toho, ako rozhodca zabil zápas. Prvá karta pre Edgara nie je ani faul, je to nehoráznosť. A druhú žltú nechcel dať, rozmýšľal o nej 10 sekúnd a vylúčil ho kvôli žiadostiam súperovho tímu. Stala sa nespravodlivosť. Tento rok ich bolo niekoľko, proti nám aj iným klubom. S týmto rozhodcom sme mali 4 zápasy a 4 červené karty. Podľa pravdepodobnosti to nie je možné. Považujeme to za nespravodlivosť a že sa mýlil."

"Dnes odchádzame s prázdnymi rukami a sme veľmi rozhorčení. Všetci sme veľmi nahnevaní na to, čo sa stalo. Zostáva nám ešte 6 zápasov. Počas sezóny sa nám stalo, že nás takáto nespravodlivosť pripravila o koncentráciu, preto žiadam celý Betis, aby sa sústredil na štvrtkový zápas v Bilbau. Počas celej La Ligy sme hrali vyrovnane. Problém s rozhodcami treba vyšetriť a keď sa liga skončí, musíme o tom hovoriť. Všetci budeme podporovať tím, aby sme sa dostali do Európy. Myslím si, že máme tím, ktorý to môže dosiahnuť."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/real balompie

Diskusia

5 komentáre
2023-04-30 14:41:00
Neunesl porážku.
2023-04-30 16:40:33
Preco to neziadame v kazdom zapase a s realom dvoch 🤣