Bývalí hráči Barcelony Arturo Vidal a Javier Mascherano sa rozhodli vyjadriť svoj názor na nedávne udalosti v PSG v súvislosti so situáciou okolo Lea Messiho. Obaja sa k správaniu fanúšikov parížskeho klubu vyjadrili jednoznačne.

Arturo Vidal

Čilský reprezentant sa vyjadril pre portál infobae:

"Správanie fanúšikov PSG je šialenstvo, títo ľudia sú každým dňom šialenejší. Nemôžu urážať najlepšieho hráča na svete tým, že ho sledujú hrať.... Jasné, v Lige Majstrov a pohári sa mu nedarilo, ale v lige bol najlepší. Majster sveta, hral takmer v každom zápase, nikdy sa nezranil, väčšinu gólov strelil s Mbappém a väčšina jeho prihrávok je od neho. Šialené, bláznivé, že vždy útočí na najlepšieho, ale taký je futbal a takí sú ľudia.

"Leovi vždy želám to najlepšie. On bude vedieť, čo je pre neho a jeho rodinu najlepšie rozhodnutie. Budem ho podporovať v čomkoľvek, čo chce, ale nerád hovorím za iných."

Javier Mascherano

Argentínčan zasa zhodnotil situáciu svojho krajana v rádiu D Sports:

"Je škoda, že si neuvedomujú, akého hráča mali šťastie mať vo svojom tíme. Myslím si, že pred 10 rokmi by si žiadny fanúšik PSG nepredstavoval, že by mohol mať vo svojom tíme pravdepodobne najlepšieho hráča všetkých čias. A namiesto toho, aby sa z neho tešili, strávili tie dva roky tým, že ho kritizovali."

"O 10 rokov to budú ľutovať. Každý tím na svete by dal čokoľvek za to, aby ho mal aspoň na 5 minút. Takýto koniec si nezaslúžila ani jedna strana. Ak je niečo, čo sa nedá kritizovať (keď hovoríme o Leovi), tak je to jeho profesionalita: je ťažké nájsť niekoho s jeho profesionalitou, aj keď je to pravdepodobne najlepší futbalista všetkých čias. Nemôžete ho kritizovať. Nechajte ho ísť tam, kde je šťastný a so svojou rodinou. Ak to tak bude aj tu (v Argentíne) - skvelé: sledovať ho každý víkend by bola skvelá správa. Ak nie, budeme ho naďalej sledovať v televízii, ako to robíme už takmer 20 rokov."

zdroj: D Sports Radio, infobae, Olé
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2023-05-06 08:43:05
Kritizujú Messiho preto, že nieje Francúz. Najlepšieho futbalistu sveta.
2023-05-06 09:49:11
,,, MESSI,,,...👌👌⚽