Mladý hráč FC Barcelona Angel Alarcón, ktorý už dostal niekoľko šancí od Xaviho v prvom tíme, utrpel v nedávnom zápase mládežníckeho tímu Barcelony svalové zranenie, ktoré ho vyradí až na 4 mesiace. Hráč bude pravdepodobne potrebovať operáciu.

Podľa Toniho Juanmartiho z Relevo by Angel Alarcón mohol pauzovať 3 až 4 mesiace po tom, čo sa ukázalo, že zranenie, ktoré utrpel v poslednom zápase juvenil, je vážnejšie, ako sa predpokladalo. Je možné, že krídelník podstúpi operáciu, ale konečné rozhodnutie ešte nepadlo.

19-ročný hráč, ktorý v piatich zápasoch za dospelý tím Barcelony odohral celkovo 31 minút, sa pred necelým rokom vrátil do hry po tom, čo ho zranenie kolena vyradilo na viac ako rok. Po odohratí niekoľkých zápasov za Barçu Atlètic a za tím U-19 v mládežníckej lige UEFA bol odchovanec povolaný do prvého tímu FC Barcelona. Xavi si pritom veľmi cení talent Španiela. Tréner mu však nedal veľa príležitostí, aby sa presadil. Teraz Angelovi hrozí ďalšia dlhá prestávka.

Toni Juanmarti dodáva, že krídelník má na stole niekoľko ponúk na hosťovanie do klubov v Primera División. Uvidíme, či toto zranenie, po ktorom by sa v najhoršom prípade vrátil až v septembri, ovplyvní záujem iných tímov.

zdroj: Toni Juanmarti
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.