Podľa katalánskej televíznej stanice RAC1 sa do ulíc Barcelony vráti autobus plný oslavujúcich hráčov FC Barcelona. Ak si Blaugranas tento víkend zabezpečia titul španielskeho majstra, v pondelok sa v meste uskutočnia veľké oslavy.

Ako informuje RAC1, FC Barcelona už tento pondelok plánuje jazdu autobusom ulicami Barcelony, aby oslávila zisk španielskeho majstrovského titulu, samozrejme, za predpokladu, že si ho mužstvo zabezpečí víťazstvom nad Españolom vo výjazdovom zápase túto nedeľu, alebo využije zakopnutia Atlética a Realu Madrid. Klub chce titul poriadne osláviť spolu s fanúšikmi.

Naposledy sa takýto sprievod po meste konal 30. apríla 2018, keď Barcelona Ernesta Valverdeho oslavovala domáce double pozostávajúce zo španielskeho majstrovského titulu a Kráľovského pohára. Odvtedy Barcelona ešte získala španielsky titul v sezóne 2018/19, ale náladu jej potom pokazili prehry s Liverpoolom v Lige Majstrov a Valenciou vo finále Kráľovského pohára, ako aj Kráľovský pohár v sezóne 2020/21 proti Atléticu.

Tentoraz bude mať Barcelona možnosť oslavovať svoj prvý španielsky majstrovský titul po štyroch rokoch, ale aj prvý španielsky Superpohár po štyroch sezónach.

zdroj: RAC1
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-05-09 14:22:20
Len aby to nezariekli!!! Ešte sa môže hoci čo stať!!!
jirkam Premium
2023-05-09 17:10:43
Poslední dobou,kdyz jsme pod tlakom ,tak to zazdi