Vyslanec Jijantes Carlos Monfort dnes ráno stretol v Ciutat Esportiva agentov Jordiho Albu Vicenteho Foréssa a Josého Manuela Tarraga, ktorí mierili na stretnutie s Mateu Alemanym a Jordim Cruyffom. Podľa denníka Sport boli hráčovi ponúknuté dve možnosti: ukončenie zmluvy alebo výrazné zníženie platu.

V deň, keď Sergio Busquets oznámil svoj odchod z FC Barcelona, sa v klube pracuje aj na možnom odchode ďalšieho kapitána prvého tímu Jordiho Albu, hoci má ešte rok platnú zmluvu. Agent Jordiho Albu Vicente Forés pricestoval do Ciutat Esportiva v Sant Joan Despí, aby sa stretol s Mateu Alemanym a prediskutoval budúcnosť ľavého obrancu vo farbách Blaugranas.

Podľa Davida Bernabéu z katalánskeho denníka Sport boli hráčovi predložené dva návrhy:

- možnosť rozviazania zmluvy s hráčom, aby mohol po tejto sezóne odísť z klubu a rokovať s inými klubmi a nájsť si nové pôsobisko.

- Veľmi výrazné zníženie platu, aby sa mohol zmestiť do novej platovej reality klubu a finančného fair play.

Treba pripomenúť, že Alba by bol so svojou súčasnou zmluvou v budúcej sezóne najlepšie plateným hráčom v kádri. Toni Juanmartí z Relevo však uvádza, že na stretnutí sa nehovorilo o znížení platu. Agenti len oznámili, že jediným Albovým želaním je pokračovať v Barcelone.

zdroj: Jijantes sport.es Relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-05-10 12:43:21
Dúfam že si zníži plat a ostane .. Jordi je určite ešte platným hráčom a zahrá kľudne aj na ľavom krídle ..
2023-05-10 12:59:13
Nevadilo by mě, kdyby odešel. Moc by se mi líbila nová dvojka do nové sezóny Baldé/Grimaldo. On už je na svůj věk neskutečně přeplacený. Někdo věří tomu, že by chtěl jít platem dolů...