Portál Libertad Digital, ktorý svojho času uverejňoval Negreirove neslávne známe reporty pre Barcelonu, spravil rozhovor s najstarším synom bývalého podpredsedu rozhodcov José Maria Enriqueza Romera, ktorý s aférou nemal žiadne spojenie. Vysvetľuje svoj pohľad na prípad týkajúci sa platieb pre jeho otca zo strany Blaugranas a odhaľuje súkromný pohľad na túto situáciu.

Libertad Digital: V spise Negreira sa objavuje daňová správa, v ktorej sa uvádza platba 21 000 eur vašej spoločnosti Pimeweb za služby poskytnuté spoločnosti Dasnil 95, ktorú vlastní váš otec José Maria Enriquez Negreira. Spoločnosť Dasnil 95 dostala väčšinu platby z Barcelony. Môžete to vysvetliť?

Enriquez Romero: "Spoločnosť Dasnil 95 bola založená v roku 1995 ako distribútor konzervovaných potravín. V tom čase som mal užší vzťah so svojím otcom. Moja firma [Pimeweb] súvisí s digitálnym marketingom a pre Dasnil sme urobili 2 alebo 3 webové stránky, prácu na SEO pre vyhľadávače a reklamné kampane. To boli práce a mám ich uvedené vo faktúrach. Keď si ich prokuratúra vyžiada, poskytnem ich."

Prečo vás váš otec nepožiadal o predloženie týchto faktúr predtým, ako daňový úrad vydal likvidačný list?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.