Tréner Barçy Atlètic bol po včerajšom zápase s Intercity veľmi kritický k svojim hráčom, najmä za prvý polčas. Rezervný tím Barcelony prehral 0:2, pričom celý druhý polčas odohral v oslabení.

Zverenci Rafu Márqueza zaznamenali prvú prehru od 4. februára, keď v 22. kole ligy podľahli na výjazde Cornellà 3:4. V polčase včerajšieho zápasu tréner Barçy Atlètic vystriedal Estanisa Pedrolu a namiesto neho nastúpil 19-ročný Juanda Fuentes.

Priebeh zápasu

"[Odohrali sme] dva úplne odlišné polčasy, ten prvý bol najhorší z celej sezóny. V druhom sme sa snažili prispôsobiť, ale nestačilo to. Mali sme pred sebou skúsené mužstvo, veľmi agresívne a dôrazné, ktoré nám nedovolilo hrať. Vedeli sme, že hráme proti takému tímu a premárnili sme 45 minút."

Striedanie Estanisa Pedrolu v polčase

"Estanisa som vystriedal kvôli jeho správaniu. Naozaj sa mi nepáčil jeho prístup a hrozilo mu, že bude vylúčený z ihriska za nešportové správanie."

Pocity po stretnutí

"Sú zlé dni a dobré dni. Dnes to nebol náš deň, ale musíme pracovať ďalej. Zostávajú nám ešte dva dôležité zápasy. Musíme obrátiť list a pracovať ďalej."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.