Katalánci včerajšie derby ovládli a bez problémov získali plný počet bodov, vďaka čomu si zabezpečili zisk španielskeho titulu v tejto sezóne niekoľko kôl pred koncom. Poďme hodnotiť.

Najlepšie: Titul spečatený vo veľkom štýle

Situácia Españolu znamenala, že sa dal očakávať veľmi náročný zápas, v ktorom bude veľa súbojov medzi hráčmi. Barcelona však domácim zobrala loptu a hodinu ich držala mimo hry. Efektívny bol Robert Lewandowski, ktorý premenil prihrávky Baldeho a Raphinhu na góly. Mladý ľavý obranca pridal gól s asistenciou a na streleckú listinu sa zapísal aj Koundé, ktorý zužitkoval De Jongov center. Mimochodom, Holanďan odohral výborný zápas, pričom patril k najlepším na ihrisku. Hoci v druhom polčase došlo k jasnému výpadku koncentrácie, ktorý umožnil súperovi streliť 2 góly, možno bez váhania povedať, že Xaviho zverenci si dnes zabezpečili ligový titul vo veľkom štýle!

Najhoršie: Škandalózne správanie priaznivcov Españolu


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Negatívum by sa po zápase dalo hľadať v uvoľnení tímu Blaugranas, ktoré nastalo za stavu 4:0, bolo to však pochopiteľné. Nepochopiteľné a škandalózne bolo správanie priaznivcov Españolu po zápase. Vtrhli na ihrisko, začali demolovať zariadenie a správali sa agresívne. Takéto situácie by sa nemali stávať a dúfajme, že z nich budú vyvodené vážne dôsledky.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-05-15 07:50:35
Som zvedavy, ci sa k tomu pozapasovemu skandalu vyjadri Tebas.....