Dnešnou správou dňa je určite záujem Barcelony o Joshuu Kimmicha. O kom ďalšom dnes píšu médiá?

Ilkay Gündoğan

Christian Falk (BILD): Ilkay a jeho strýko/poradca Ilhan Gündogan zatiaľ po viacerých rokovaniach neprijali ponuku ročného kontraktu od Manchestru City a chcú dlhšiu zmluvu. FC Barcelona je pripravená im ju ponúknuť. O Nemca sa zaujíma aj Arsenal, zatiaľ čo Bayern a Borussia už túto možnosť vylúčili.

Joshua Kimmich

Podľa Mundo Deportivo Barcelona seriózne uvažuje o príchode Joshuu Kimmicha, ktorý by rád opustil Bayern. Denník tiež poukazuje na to, že podľa BILD už Bavori hľadajú jeho potenciálneho nástupcu. Jeden z kandidátov: Declan Rice z West Hamu.

Franck Kessíe

Sport: Franck Kessíe nechce opustiť Barcelonu napriek mnohým ponukám. Xavi má v úmysle s hráčom čoskoro hovoriť a povedať mu, že by si mal nájsť nový klub. O hráča z Pobrežia Slonoviny sa zaujímajú dva anglické kluby, ako aj Inter, Miláno a Juventus, ale s týmito talianskymi klubmi by prichádzala do úvahy len hráčska výmena.

Raphael Veiga

Joaquim Piera (Sport):  Barcelona sa zaujíma o Raphaela Veigu z Palmeirasu ako o "lacnú" možnosť posilniť stred poľa. 27-ročný hráč, ktorý vyniká dobrými streleckými štatistikami, by mohol prísť do Barcelony za približne 15 miliónov eur. V posledných troch sezónach strelil minimálne 18 gólov za sezónu. Od roku 2020 má na konte 67 gólov a 25 asistencií.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es bild.de
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.