Barcelona zverejnila nomináciu na duel proti Realu Sociedad. V porovnaní s predchádzajúcim stretnutím s Españolom došlo v Xaviho tíme k niekoľkým zmenám.

Na zozname povolaných chýbajú Ronaldo Araujo a Pedri, ktorí v poslednom čase s tímom netrénovali. Uruguajčan a Španiel budú mať možnosť oddýchnuť si po boji o majstrovský titul, napriek tomu mali obaja v tejto sezóne rôzne zdravotné problémy. Podľa vyhlásenia Barcelony Araujo má problémy s lýtkovým svalom, zatiaľ čo Pedriho trápi stehenný sval.

V zostave chýbal aj Gavi, ktorý bol suspendovaný pre karty. Namiesto neho je na zozname Sergi Roberto, ktorý sa vracia po zranení, a 19-ročný brankár Ander Astralaga. V kádri je len 19 hráčov a s ďalšími mladými hráčmi sa pravdepodobne nepočítalo kvôli boju rezervy o postup do Segunda División. Lamine Yamal tiež nemohol byť povolaný, pretože reprezentuje Španielsko na Majstrovstvách Európy hráčov do 17 rokov.

Nominácia

Ter Stegen, Sergio. O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Astralaga a Pablo Torre.

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.